top of page

Kunst in de Openbare Ruimte.

Bent, of gaat u aan de slag met een (nieuw)bouw project?  

 

Wilt u dat ook uitstraling en cachet meegeven? Overweeg dan de toepassing van Kunst binnen uw project. 

De Kunst van Art-WebShop is zeer veelzijdig; Kunstenaars worden niet alleen op kwaliteit, maar ook op orginaliteit en diversiteit geselecteerd. Binnen de site hanteer ik de termen 2D en 3D Kunst. 2D is dus nogal plat, schilderijen, kleden etc. Daarentegen heeft 3D diepte: sculpturen, sommige wanddecoraties etc.

Naast deze indeling heeft Art-WebShop ook Lichtkunstenaars en Kunstenaars die wandkleden, mozaïekwerk en bijvoorbeeld decoratieve schalen maken. Dan heb je nog veelzijdige kunstenaars, die beide disciplines, zowel 2- als 3D Kunst beheersen. 

Dus mocht u sommige namen twee keer tegen komen dan is dat niet altijd per ongeluk. Hierdoor lijkt het of sommige koppelingen niet altijd kloppen.

 

Gaandeweg is de focus van Art-WebShop verschoven van, primair, Kunst voor het bedrijfsleven en particulieren, naar Kunst in de Openbare of Publieke Ruimte. Wij richten ons hierbij vooral op overheden en zorg- onderwijs- en culturele instellingen. Het gaat weer goed met de economie in Nederland, waardoor er weer meer budget vrij komt voor de toepassing van Kunst in hun bouwprojecten. We blijven uiteraard echter ook aandacht besteden aan het bedrijfsleven.

 

Ik ga verder weinig woorden aan deze introductie besteden, kijk op uw gemak rond, geniet van al het moois dat de Kunstenaars van Art-WebShop te bieden hebben en als u iemand vindt die goed bij uw project past, laat het mij dan weten. De communicatie tussen Kunstenaar en Klant loopt via Art-WebShop zo is het afgesproken. De kunstenaar is verlost van allerlei administratieve rompslomp en kan zich helemaal richten op haar/zijn core business; het creëren van prachtige Kunst.

Nationaal Watersnood Monument avond.jpg
Markthal Rotterdam IV.JPG
bottom of page