top of page

Willy Koenen

Adem       Licht uit

Adem Licht uit

170 cm bij 60 cm

 Adem       Licht aan

Adem Licht aan

170 cm bij 60 cm

03.jpg

03.jpg

Knipsel.jpg

Knipsel.jpg

15-salontafel-van-boomwortel-Connecting-

15-salontafel-van-boomwortel-Connecting-

Multifit+combinatie+168+187+80+cm+bij+150+cm.jpg

Multifit+combinatie+168+187+80+cm+bij+150+cm.jpg

Herfst

Herfst

170x85cm

Hoop-Gevend   Licht uit

Hoop-Gevend Licht uit

60cm bij 120+cm

 Hoop-Gevend   Licht aan

Hoop-Gevend Licht aan

60cm bij 120+cm

image11

image11

Grey horse skyline

Grey horse skyline

150x70cm

Mijn naam is Willy Koenen, ik wil mensen verblijden door het verrassende samenspel van Kleur, Licht, Glas, Techniek & Natuur. Materialen, teksten, en vele andere materialen kunnen op verzoek verwerkt worden in het kunstwerk. Ook het samen maken in groepsvorm, is mogelijk. Dit maakt het kunstwerk extra persoonlijk.

Ik stem mij af op de inhoud van de opdracht en combineer het vloeien van verf met mijn schilderkunst.Op een natuurlijke wijze ontstaan er prachtige kleuren en bijzondere bewegingen die niet te schilderen zijn. Op gevoel combineer ik deze abstracte werken met afbeeldingen die ik schilder aan de achterzijde of voorzijde van het glaspaneel.

Achter het glas maak ik een belichtingspaneel met Led-verlichting. Deze verlichting is in alle kleuren in te stellen.Zodra het licht aan de achterzijde aan gaat, komt de afbeelding die op de achterzijde van het glas is geschilderd door alle verflagen heen en is dan goed te zien.

Ook de kleuren in alle verflagen aan voor en achterzijde van het glas mengen zich tot een nieuwe kleur. Het samenspel is geweldig en elke keer weer ben ik verwonderd over de effecten en sfeer die ontstaan en zie ik cadeautjes in het werk.

 

bottom of page